Det laver vi

Vi har tre kerneydelser

I ORANGE elevator står vi op hver dag for at gøre en forskel for vores kunder. Vi oplever ofte, at vores nye kunder bruger for mange penge på marketing i forhold til deres målsætninger. Ingen hjælper dem med at begrænse marketingbudgettet og den tid, der bruges på at løfte opgaverne. Det gør vi.

 

Vi løser jeres strategiopgaver, driver jeres daglige kommunikation samt underviser jeres medarbejdere og giver jer de rette værktøjer til at øge salg.

Derudover sørger vi for, at I kommer i kontakt med de rette partnere til at eksekvere på særopgaver. Vi sidder på jeres side af bordet, når eksterne partnere skal løse opgaver. Elevatoren fører os fra det strategiske niveau og helt ned, hvor vi har hovedet på blokken og fingrene i mulden. Det synes vi er den rigtige tilgang.

 

Hvis I vil høre mere, så kontakt os. Vi har kontor i hjertet af Vesterbro, tæt ved tog og gode parkeringsforhold.

  • RÅDGIVNING & STRATEGI

  • Din forretningsudfordring er et vækstpotentiale. Sammen med dig udarbejder vi strategier inden for salg, kommunikation og forretningsudvikling på projektbasis.

  • DAGLIGDAG & DRIFT

  • Få dit eget team af kommunikatører til favørpris.

    Alt efter behov håndterer vi din kommunikation helt eller delvist i tæt samarbejde med dig og din organisation.

  • UNDERVISNING & INSPIRATION

  • En investering i uddannelse flytter din forretning. Vi gennemfører skræddersyede undervisningsforløb i marketingstrategi og kundeservice til alle niveauer i din organisation.