Team

I ORANGE elevator går vi efter bredde, både i personlighed og viden.
Her har du vores medarbejdere.
De er forskellige, men alle går med hjertet op i at få dine opgaver til at lykkedes.

003_sh

Thomas er uddannet Cand.soc. fra Copenhagen Business School.

Arbejdet med kommunikation og projektledelse på mange forskelige opgaver og niveauer har givet Thomas en evne til at få ting til at ske – og lykkes. Thomas har skarpe kompetencer inden for projektledelse, strategi og eksekvering på alle niveauer.

Thomas Christensen

Strategy Consultant
27 13 85 44
005_sh

Kasper er uddannet Cand.merc.(jur.) fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Hans arbejdsform er præget af overblik og struktur, der i kobling med en intuitiv fornemmelse for situationer og mennesker, gør det muligt at etablere arbejdsprocesser, der rummer plads til både refleksion og handling.

Kasper Møgelvang

Founder/CEO
22 48 17 40
trond-poulsen

Trond Poulsen er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Copenhagen Business School. Års erfaring i kommunikationsbranchen har lært ham at lykkedes med kommunikation og sætte niveauet, så det passer præcist til kunden. Han er vant til at arbejde tæt med kunder for at lave kommunikation og strategi, der er professionelt udført.

Trond Poulsen

Strategy Consultant40 94 16 12
christina-kamper

Christina er studentermedhjælper og har en bachelor i Fransk og International Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet. Lige nu, og de næste 2 år, er hun i gang med kandidaten cand.mag. kommunikation på Aalborg Universitet i København. Hendes arbejdstilgang er detaljeorienteret, og hun bidrager bl.a. med idégenerering og skriftlig kommunikation i diverse afskygninger.

Christina Kamper

Student Aid
28 60 80 18
001_sh

Peter Okholm er Cand. Mag i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Han er specialist i UX og digital produktudvikling og har skabt købsoplevelser for nogle af verdens største brands. I elevatoren trækker vi især på Peter, når projekterne er af digital karakter.

Peter Okholm

Associate, Strategy Consultant
61 30 65 75